Despre noi

Calculatoare

Stoc de peste 100.00 produse, complet testate si functionale.

Vezi produsele

Laptopuri

Vindem laptopuri de la cei mai mari producatori Dell, HP, Lenovo, Panasonic.

Vezi produsele

Servere

Servere brand Dell, HP racabile si tower ideale pentru stocarea datelor. Livrare 24h. Iti oferim si o varietate larga de cabinete rack.

Vezi produsele

Software

Prin parteneriatul cu Microsoft Refurbished se obtin licente Windows 10 la super pret.

Vezi produsele

Avantajele colaborarii cu noi

Pret / oferta

Distribuie echipamentele noastre la jumatate de pret si cu garantie dubla. Oferim discounturi generoase partenerilor (20% - 35%)

Calitatea produselor

Fiecare produs PC-Box respecta un standard de testare ce include 10 pasi. De la selectia vizuala, curatarea cu substante profesionale, testarea functionalitatii cu programe profesionale si pana la standardul de ambalare.

Promtitudine

Clientii primesc produsele comandate in 24h din momentul confirmarii platii. Transportul fiind GRATUIT.

Diversitate stoc

Detinem peste 100.000 produse pe stoc . Calculatoare, laptopuri, workstation, monitoare, sisteme POS, servere, imprimante, UPS-uri, routere, consumabile, componente si accesorii.

Propriul consultant

De la prima comanda ti se aloca un consultant special dedicat pentru tine, avand tot suportul din partea lui. Te ajuta sa vinzi cu usurinta la clientii tai.

Garantie / Ambalare

Beneficiezi de 5 ANI GARANTIE la toate calculatoarele, statiile grafice, laptopurile si monitoarele Refurbished. Ne asiguram ca de fiecare data vei primi un produs la standard ce respecta acelasi nivel de calitate si este ambalat conform cerintelor impuse de securitatea transportului.