Termeni și condiții

Garantie pe viata

Ai beneficiat de 5 ani garantie standard pentru refurbished: calculatoare, monitoare, laptopuri si workstation. Acum iti acordam GARANTIE PE VIATA (5 ani standard + 5 ani gratuit) la produsele refurbished: laptopuri, calculatoare, monitoare si workstation.
Tot ce ai de facut este sa ai un cont pe site Click aici.

*garantia pe viata pentru persoanele juridice se acorda pe toata perioada existentei persoanei juridice. 
 

 

Garantie de retur 60 de zile

Daca in 60 de zile calendaristice nu esti multumit de produsele achizitionate, le inlocuim fara alte comentarii.

Dupa primirea produsului aveti la dispozitie 60 de zile calendaristice pentru a proba si verifica compatibilitatea produsului cu nevoile dvs. Daca in aceasta perioada decideti din orice motiv ca doriti un alt produs similar sau mai bun, tot ce trebuie sa faceti este sa returnati produsul si sa alegeti un altul.

Acum poti comanda linistit si in cazul in care te razgandesti, il inlocuim. Comanda acum.  
Procedura de rezolvare a garantiei
Cand intampinati o situatie de garantie contactati imediat Customer Service la 0724 24 23 87 in cele mai multe cazuri reusim sa rezolvam situatia telefonic. Magazinul nostru respecta garantia legala de conformitate art. 4 - pct. 1 lit. e din OUG 34/2014 si art. 5-14 din Lege nr. 449/2003.

Garantia se acorda la sediul firmei din Alba Iulia Str. closca nr 1. Taxele de transport ale produselor in garantie se achita de catre client pentru transportul produsului de la client la PC BOX, iar Pc Box acopera costul de retur a garantiei. Exceptie de la aceasta regula o reprezinta produsele care au suferit accidente in timpul transportului, pentru acestea Pc Box acopera costurile de transport si inlocuieste produsul.

Conditii de garantie
Toate produsele comercializate de catre PC Box, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Astfel, in functie de gradul de calitate, produsele Pc Box beneficiaza de urmatoarele perioade de garantie:

    Produsele refurbished by PC Box: garantie pe viata
    Produsele second hand - 1 an garantie


Termenul de garantie: este cel specificat in certificatul de garantie. Durata medie de utilizare in regim normal de lucru pentru un produs este de 5 ani.

Conditii de garantie & post-garantie se asigura pe baza certificatului de garantie in original, in conformitate cu prevederile O.G. 21/92 si legea 449/2003 aflate in vigoare si cu procedurile si conditiile specificate pe acest certificat. Garantia se refera la schimbarea sau repararea gratuita a defectelor hardware. In cazul in care situatia intalnita este una software, va putem oferi suport tehnic.

Garantia produsului se anuleaza daca: indepartati eticheta cu numarul de serie al produsului, faceti modificari asupra produsului, fortati depasirea parametrilor produselor, faceti modificari hardware asupra sistemului sau inlaturati sigiliul aplicat de firma.

Garantia nu se acorda pentru urmatoarele situatii: pentru produsele consumabile si produsele care, in opinia specialistilor nostri motivata in scris, s-au defectat datorita instalarii improprii, manipularii necorespunzatoare, defecte provocate in urma utilizarii improprii, accidentelor de transport (fiind responsabilitatea totala a transportatorului), folosirii neconforme sau ca urmare a unor socuri electrice suferite.

Nu se acorda garantie pentru defecte, imperfectiuni fizice si defecte provocate de factori externi. Nu se acorda garantie pentru niciun produs ce prezinta corpuri straine, bucati de mediu de scriere sparte in interiorul aparatului, contacte lipsa sau urme de arsuri. De asemenea se va refuza receptia in vederea asigurarii garantiei pentru acele produse care nu au etichetele sau sigiliile de garantie intacte si produse la care seriile de identitate PC Box nu corespund cu cele de pe certificatul de garantie.

Precizari:
*Bateria produsului este considerata consumabila.

ATENTIE ! Garantia implica doar functionabilitatea HARDWARE a produsului. Pentru instalari software, configurari software, recuperare date, intretinere echipament de calcul, manopera reparatie, va rugam sa apelati la unul dintre consultantii de vanzari care va stau la dispozitie.

Pentru a va putea prelua produsul in conditiile de garantie este necesar sa prezentati factura de achitizie a produsului sau certificatul de garantie aferent in original care sa ateste perioada de garantie. Dumneavoastra sunteti unicul posesor al acestor documente, iar fara acestea produsul NU va putea fi preluat in garantie, il vom putea prelua doar pentru reparatie, CONTRA COST.

Preluarea produsului se face in ambalajul, cu documentatia tehnica si toate accesoriile cu care produsul a fost achizitionat.

Indiferent de componenta defecta a produsului, cumparatorul preda in garantie ansamblul specificat in certificatul de garantie. Lipsa unui document, ambalaj sau accesoriu atrage imposibilitatea noastra de a prelua produsul in garantie