Reseller

AVANTAJELE COLABORARII CU PC-BOX.ro


Pret/oferta

Distribuie tonere PC-BOX la jumatate de pret si cu garantie dubla. Oferim discounturi generoase partenerilor (10% – 25%). In functie de rulajul lunar. 

Calitatea produselor

Fiecare produs Toner-box respecta un standard de testare ce include 10 pasi. De la selectia vizuala, curatarea cu substante profesionale, testarea functionalitatii cu programe profesionale si pana la standardul de ambalare.

Promptitudine

Clientii primesc produsele comandate in maxim 48h din momentul confirmarii platii. Transportul fiind GRATUIT la comenzi mai mari de 300 RON.


Diversitate/stoc

Detinem peste 1.000 produse pe stoc .


Propriul consultant

De la prima comanda ti se aloca un consultant special dedicat pentru tine, avand tot suportul din partea lui. Te ajuta sa vinzi cu usurinta la clientii tai.


Garantie/ Ambalare

Beneficiezi de GARANTIE pe viata la toate Calculatoarele. Ne asiguram ca de fiecare data vei primi un produs la standard ce respecta acelasi nivel de calitate si este ambalat conform cerintelor impuse de securitatea transportului.

Inregistreaza-te si fii partener PC Box!

Pentru a deveni distribuitor/reseller Pc-box trebuie sa  inregistrezi un  cont nou si pe urma sa ne trimiti un email pe office@pc-box.ro cu datele companiei si codul CAEN al companiei cu subiectul DISTRIBUITOR.